A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Éttermi klotyó - Johnny's Bistro, Budapest

2017. október 05. - frzn

Jó hamburgerezőt találni sokáig szinte lehetetlennek tűnt, de nagy szerencsénkre nem csak a molekuláris gasztronómia fejlődik rohamos tempóban itthon, így több helyen is ehetünk remek burgert, ha eljutottunk oda, hogy beismerjük magunknak, hogy az ismert gyorséttermek termékai rémesek.

img_6123.JPGAki király hamburgerre vágyik, az egy idő után biztosan kiköt a budapesti Johnny's Bistroban, ahol erősen ajánlott rámenni a Rib Burgerre némi amerikai káposztasalátával. Ha mellé szorgosan vedeltük a limonádét vagy sört, akkor hamar az apró WC-ben találjuk magunkat koedukált kézmosós előszobával és nemenként egy-egy klotyóval. Alaposan felkészítették őket az éles bevetésre belógatott illatosítóval és további két lehetőséggel arra az esetre, ha valaki huzamosabb időt tölt el az apró helyiségben.

img_6124.JPGBarátságos kékes színvilág, apró csempékből és amerikai zászló a tükrön, tiszta kivitelben pont elég lenne a boldogsághoz, de nem elégedtek meg ennyivel, lazán ki is pingálták itt-ott a klotyót, hogy tökéletes legyen a hangulat.

img_6122.JPGEgyedül talán a teli szemetes és a törlőpapír minősége okozhat némi csalódást a megkönnyebbülés után, de utóbbi jellemzően minden klotyóban megoldatlan probléma, így kézmosás és a szárítási próbálkozások után úgyis a farmer oldalán itatjuk fel tenyerünkről a vizet.

img_6121.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr2912930801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mudman 2017.10.05. 14:37:42

Nekem nem tetszik az összefirkált ajtó
süti beállítások módosítása