A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Katolikus klotyó - Tours-i Szent Márton templom

2017. szeptember 24. - mudman

Nem egy klasszikus, tornyos, nyomasztó fohászati mű a Tours-i Szent Márton templom, amely a Váci úton, nagyjából a Forgách utcai metrómegálló fölött található. Nem is olyan régen újították fel, szépen rendbe tették kívül, belül. Keresztelőn jártunk benne, és ha már bementünk, megnéztük a klotyót is.

20170924_141540.jpg

Mókás, hogy a félemeleten lévő igazi, templomként funkcionáló helyiség alatt a földszinten egy aránylag nagy terem is található, profin felszerelt konyhával. Érdekes, hogy a konyhára láthatóan baromi sok pénzt költöttek - profi AEG cuccokal szerelték fel - addig a wc-be megelégedtek egy szimpla Alföldi csészével. Papírtörlő, vagy kézszárító helyett pedig egy hanyagul a papíradagolóra vetett törölköző szolgál kézszárításra.

20170924_141557.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr2412893694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása