A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Szállodaklotyó - Sofitel, Brüsszel

2018. április 27. - frzn

Hol máshol szállásolhatna el egy nagy halom újságírót a japánok legfényesebben ragyogó prémiummárkája, mint az ötcsillagos Sofitelben, a megállított Brüsszel szívében. Mi sem bizonyítja jobban a szálloda rangját, mint hogy Szijjártó Péter is itt töltögeti dolgos napjait.

img_7631_blog.JPGAhogyan az egy ilyen rangú hoteltől elvárható, a fürdőszobában gazdagon akad törölköző minden méretben és köntösből is váratlanul nagy az ellátmány, természetesen fehér papucs is jár a szetthez. A belsőépítész bizonyára nagy rajongója a körbevilágított tükröknek és az üvegfelületeknek, mert ezeket előszeretettel alkalmazta. Az ajtó áttetsző üveg, a zuhany sima üveg, a fala tejüveg. A mosdótál mellett szappan, tusfürdő és egyéb tisztálkodószerek széles választéka narancsos illattal.

img_7629_blog.JPGOké, a lényeg a klotyó, amiben sok különös nincs, minimalista jellegű, duplázott gurigatartóval vághatunk neki a kis- és nagy dolgoknak. Ha pedig elfogyna a papír, akkor telefonon jelezhetjük is a személyzet felé a hiányt. Mivel a WC-vel szemben van egy óriási tükör, ezért még ebben a szorult helyzetben is tökéletesre púderezhető bárki orra.
img_7634_blog.JPGimg_7633_blog.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr7113874800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása