A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Környezetbarát klotyó egy budapesti irodaházban

2019. március 28. - RT76

Az ABB-hez érkeztem egy sajtóbeszélgetésre az elektromos autózás, az elektromos autók töltésének jelenéről-jövőjéről. Ez is elég zöld téma, de az is, amiről a klotyóban olvashattam, amikor beugrottam egy percre még kezdés előtt:

155376214333876.jpg

Ott vannak a matricák az ülőhelyek mellett is:

1553762143787420.jpg

A nem-ivóvizes vécé egyébként az irodaház USP-jének, a "zöldségnek" egyik fontos eleme, nem véletlenül hívják a Kassák Lajos u. 19. alatti házat Green House-nak.

00.jpg

Ez a megoldás miért nem kötelező szabvány amúgy minden épületnél még 2019-ben? A francért húzzuk le a vécét meg töltjük a felmosóvödröt komoly energiabefektetéssel kiemelt, megtisztított ivóvízzel, amikor csak annyit kéne tenni, hogy ásunk egy gödröt a ház/épület mellé, belevezetjük a tetőről lecsurgó vizet és egy kisteljesítményű szivattyúval már nyomhatjuk is a vécétartályokba. Csapadékvizes öblítést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814721071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása