A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Szállodaklotyó - Hotel Waldhaus Flims, Svájc

2017. október 04. - mudman

Svájcban járunk, egy überpuccos, de már nem éppen mai szállodában. Egy ilyen menő hotel viszont nem engedheti meg magának, hogy ne tartson lépést a legújabb divattal és ósdi klotyója legyen. Viszont a spúr svájciak nyilván nem fogják valami szaniterfrissítés miatt porrá zúzni a márványborítású vizesblokkot.

fuji3323.jpg

A patthelyzetre a Geberitnek volt megoldása, ezzel a wc csésze mögé építhető, kubista szellemben megrajzolt, elegáns, üvegből és fémből készült komplexummal. A kis- és nagy dózisú öblítést a téglatest jobb felső sarkán lévő gombokkal lehet megindítani. Az ínyencek azt is kiszúrhatták, hogy egy füst alatt a csészéket is modernebbre cserélték, az új, perem nélküli kialakítású klotyók higiénikusabbak, mint a hagyományos, mindenféle szörnyűségnek búvóhelyet kínáló, peremmel készültek. Ja, az ülőke elengedés után arisztokratikusan, megfontoltan csukódik le.

fuji3327.jpg

Hát, nem egy Dömötör tartály, azt meg kell hagyni


fuji3325.jpg

Ha nincs perem, nincs peremlakó sem

fuji3329.jpg

A kád úgy jó, ahogy van, bár az arasznyi márványfennsíkon nem könnyű átkelni

fuji3315.jpg

Csukott tetővel, pót-tekerccsel így fest a svájci klotyó

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr1112927667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása