A Világ klotyói és ami mögöttük van

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Mutasd meg a klotyód, megmondom ki vagy!

Bárklotyó - Kameha Suite, Frankfurt

2017. október 04. - frzn

Az év egyik legnagyobb autós eseménye a Frankfurti Autószalon, aminek jelentőségét remekül mutatja az is, hogy még a híradók is beszámolnak róla a politikai és a balesetes hírek között. Az újságírói csapat szerencsésebbik hányadának csupán annyi a dolga, hogy például az anyaggyártás mellett a Mercedes-Benz vendégszeretetét élvezze. Márpedig abból van nekik váratlan bőséggel.

img_6178.JPGEbből kifolyólag nem csak remek szállodában pihenheti ki a firkász a vadul csillogó, friss autók látványát, hanem eljut olyan végtelenül puccos helyeken tartott partikra, amilyet még a frankfurt belvárosában lévő bár palota is ritkán lát. A Kameha kívülről először valami elegáns szállodának tűnik, de az ajtón túl fogadó belsőépítészet stílusa és minden más is azt sugallja, hogy ide nem aludni járnak az emberek.

img_6179.JPGMárpedig ahol szorgosan fogyasztják a sört és a koktélokat némi kísérővel, ott bizony elengedhetetlen, hogy elvégezzük a folyó ügyeinket, amit ennyire letisztult, meleg és harmonikus közegben tehetjük meg. Míg a piszoárok viszonylag sűrűn helyezkedtek el, addig a klotyók pazarló módon önállóan álló dobozokban kaptak helyet, egymástól fél méter távolságra. A papírtörlővel gazdagon ellátott kézmosók is ebben a szellős szellemiségben kerültek kialakításra az ablakok előtt.

img_6176.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://klotyo.blog.hu/api/trackback/id/tr9212928417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása